Николета Лозанова предизвика фурор на Sofia Fashion Week AW 2018

Николета Лозанова предизвика фурор на Sofia Fashion Week AW 2018

    Николета Лозанова предизвика истински фурор на тазгодишното издание на Седмица на модата в София. На 21 септември Николета представи дебютната си колекцията луксозно бельо NL for You. 

    Самата тя споделя, че тръпката от това да си модел на сцената и това да бъдеш дизайнерът създал творбата си е в хиляди пъти по-силна и емоционална. Моделите на луксозното бельо на NL for you дадоха сигурна заявка за нов успешен и търсен продукт.

    Ревюто откри Златка Димитрова, която буквално взриви публикта. На сцената я последваха редица популярни модели, сред които и тийн идола - Биляна Лазарова.

    Николета беше избрала изключително елегантни обувки на висок ток с марката GIA Studio, които перфектно допълваха изкусителната визия на моделите. Най-популярната българка не за първи път прави колаборация с бранда. През октомври 2017 именно тя беше лицето на дебютната им кампания.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

БЛОГ

БЛОГ

Николета Лозанова предизвика фурор на Sofia Fashion Week AW 2018

Николета Лозанова предизвика фурор на Sofia Fashion Week AW 2018

    Николета Лозанова предизвика истински фурор на тазгодишното издание на Седмица на модата в София. На 21 септември Николета представи дебютната си колек     Николета Лозанова предизвика истински фурор на тазгодишното издание на Седмица на модата в София. На 21 септември Николета представи дебютната си колек 2018-09-23T20:47:10+02:00 Николета Лозанова предизвика фурор на Sofia Fashion Week AW 2018

<p>&nbsp; &nbsp;<span style="font-size: 12pt;"> Николета Лозанова предизвика истински фурор на тазгодишното издание на Седмица на модата в София. На 21 септември Николета представи дебютната си колекцията луксозно бельо NL for You.&nbsp;</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp; &nbsp; Самата тя споделя, че тръпката от това да си модел на сцената и това да бъдеш дизайнерът създал творбата си е в хиляди пъти по-силна и емоционална. Моделите на луксозното бельо на NL for you дадоха сигурна заявка за нов успешен и търсен продукт.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp; &nbsp; Ревюто откри Златка Димитрова, която буквално взриви публикта. На сцената я последваха редица популярни модели, сред които и тийн идола - Биляна Лазарова.</span></p> <p><span style="font-size: 12pt;">&nbsp; &nbsp; Николета беше избрала изключително елегантни обувки на висок ток с марката <strong><a href="https://giastudio.eu/">GIA Studio</a></strong>, които перфектно допълваха изкусителната визия на моделите. Най-популярната българка не за първи път прави колаборация с бранда. През октомври 2017 именно тя беше лицето на дебютната им кампания.</span></p>

,
Сравнение на продукти