ДОСТАВКА

ДОСТАВКА       

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна за поръчки над 100лв!

Поръчки на артикули в наличност, извършени и потвърдени в работен ден до 13:00h, се обработва в същия ден. Време за доставка 2-4 работни дни в зависимост от насаленото място. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се обработват на втория работен ден след това. Потвърждаването става чрез телефонно обаждане от нас - уточняваме наличността на стоката, адреса и времето за доставка и след Вашето потвърждение активираме поръчката. Изключчение правят артикули които в Pre-order (предварителна проджба). Всеки Pre-order артикул е с посочено време за наличност. След като артикулите са в наличност, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

 

ДОСТАВКА до адрес / офис

Доставката при поръчка от GIASTUDIO.EU е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА  за поръчки над 100лв до точен адрес. Ако Вие желаете да я доставим до офис на Еконт/ Спиди, а не чрез куриерската фирма, с която работим, то доставката се заплаща от клиента. 

 

Доставка Black Friday:

Поръчки направени в периода на Black Friday 23.11.2018 - 25.11.2018 ще бъдат обработени и изпратени между 26.11.2018 и 30.11.2018

INSTAGRAM #GIABAE

Сравнение на продукти