ДОСТАВКА

ДОСТАВКА       

!!! Коледа и Нова година!!!

Във връзка с празниците, нашият екип Ви гарантира и ОБЕЩАВА доставка 1 работен ден на всички поръчки изпратени до офис на Спиди и 2 работни дни на поръчките изпратени до адрес, считано от 19.12.2019г. Ще работим максимално усилено,  за да гарантираме доставка на вашата поръчка преди празниците! Ще получите имейл с номер за проследяване, веднага щом вашата поръчка е изпратена. Моля имайте в предвид, че работното ни време е от от понеделник, до петък , от 10:00 до 18:00. Благодарим за разбирането, търпението и подкрепата.

График на доставки във връзка с Нова година

 

- Поръчки направени в периода 24.12.2019 - 30.12.2019 (до 11:00) ще бъдат доставени до 31.12.2019 (18:00) чрез СПИДИ

Giastudio.eu запазва правото си да променя условията на доставка във връзка с промени графика на куриерските фирми и други независещи от нас обстоятелства.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна за поръчки над 100лв!

Доставката от GIASTUDIO.EU се извърва чрез куриерска фирма СПИДИ

Поръчки на артикули в наличност, извършени и потвърдени в работен ден до 13:00h, се обработва в същия ден. Време за доставка 2-4 работни дни в зависимост от насаленото място. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се обработват на втория работен ден след това. Изключчение правят артикули които в Pre-order (предварителна проджба). Всеки Pre-order артикул е с посочено време за наличност. След като артикулите са в наличност, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

Всички пратки се изпраат с опция ПРЕГЛЕД преди заплащане. В случай, че желаете допълнения към своата пратка (тест, точен час на доставка и т.н) е нужо да запишете желанията си в графа Бележки" към поръчката.

Цена на доставката

При завършване на Вашата поръчка, системата автоматично изчислява стойността на доставката Ви, спрямо тарифата на избраната от Вас, куриерска фирма и адреса до който желаете доставка. Всички клиенти на GIA STUDIO ползват 30% ОТСТЪПКА от цената на доставка с фирма СПИДИ. 

СПИДИ цени*:

- Досава до адрес в София - 4.35лв   +   1.2% от стойността на наложения платеж, ако поръчката се заплаща с НП

- Доставка до адрес извън София - 6.15лв   +   1.2% от стойността на наложения платеж, ако поръчката се заплаща с НП

- Доставка до офис на СПИДИ - 3.85лв   +   1.2% от стойността на наложения платеж, ако поръчката се заплаща с НП

*Посочените цени на куриерка фирма Спиди са с включена остъпка от 30% 

Обслужване на клиенти Спиди: 0 7001 7001

 

Доставката при поръчка от GIASTUDIO.EU е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА  за поръчки над 100лв до точен адрес или офис на Спиди. Ако Вие желаете да я доставим до офис на Еконт/ Спиди, а не чрез куриерската фирма, с която работим, то доставката се заплаща от клиента. 

 

 

 

 

Сравнение на продукти