ДОСТАВКА

ДОСТАВКА       

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКA за цялата страна за поръчки над 100лв!

Доставката от GIASTUDIO.EU се извърва чрез куриерска фирма СПИДИ

Поръчки на артикули в наличност, извършени и потвърдени в работен ден до 13:00h, се обработва в същия ден. Време за доставка 2-4 работни дни в зависимост от насаленото място. Поръчки, направени в събота, неделя и през официалните празници, се обработват на втория работен ден след това. Изключчение правят артикули които в Pre-order (предварителна проджба). Всеки Pre-order артикул е с посочено време за наличност. След като артикулите са в наличност, ние се свързваме с Вас отново по телефона, за да уточним дали на следващия ден е удобно да получите доставката.

Всички пратки се изпраат с опция ПРЕГЛЕД преди заплащане. В случай, че желаете допълнения към своата пратка (тест, точен час на доставка и т.н) е нужо да запишете желанията си в графа Бележки" към поръчката.

Цена на доставката

При завършване на Вашата поръчка, системата автоматично изчислява стойността на доставката Ви, спрямо тарифата на избраната от Вас, куриерска фирма и адреса до който желаете доставка. Всички клиенти на GIA STUDIO ползват 30% ОТСТЪПКА от цената на доставка с фирма СПИДИ. 

СПИДИ цени*:

- Досава до адрес в София - 3.95лв   +   1.2% от стойността на наложения платеж, ако поръчката се заплаща с НП

- Доставка до адрес извън София - 6.15лв   +   1.2% от стойността на наложения платеж, ако поръчката се заплаща с НП

- Доставка до офис на СПИДИ - 3.85лв   +   1.2% от стойността на наложения платеж, ако поръчката се заплаща с НП

*Посочените цени на куриерка фирма Спиди са с включена остъпка от 30% 

Обслужване на клиенти Спиди: 0 7001 7001

 

Доставката при поръчка от GIASTUDIO.EU е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА  за поръчки над 100лв до точен адрес или офис на Спиди. Ако Вие желаете да я доставим до офис на Еконт/ Спиди, а не чрез куриерската фирма, с която работим, то доставката се заплаща от клиента. 

 

 

 

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!