ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

В GIASTUIO.EU рискът от онлайн пазаруването е сведен до минимум!

 

 

Замяна на продукт

Скъпи клиенти, онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер. Можете да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й.

 

Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете* или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й. В такъв случай, трябва да ни уведомите за решението си, като  изпратите имейл на giastudio.eu@gmail.com.

Имейлът трябва да съдържа:

- номер на поръчка

- две имена

- телефон за контакт

- артикула, който желаете да замените/ върнете

- банкова сметка (в случай, че желаете връщане на стоката)

Само след като сте получили потвърждение (по телфон или писмено),  можете да върнете закупената стока.

 

Връщането става само по куриер. Адресът за доставка е:

София,

Синанишко езеро 13

00359878407096

 

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1.     Екипът на GIASTUDIO.EU да е уведомен писмено на имейл giastudio.eu@gmail.com , че пратката ще бъде върната. 

2.     Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.

3.     Всички придружаващи документи трябва да се приложат в пратката за връщане: разписка от куриерска фирма за заплатен наложен платеж, в случай че вашата покупка е извършена онлайн и  доставена с куриер.

 

GIASTUDIO.EU си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.

 

Грешен размер и връщане на стока:

В случай че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по връщане и изпращане на нов артикул, в слуай на замяна, са за сметка на Клиента - GIASTUDIO.EU. Изключение првят случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабични дефекти. При тези случаи GIASTUDIO.EU ще понесе разходите по доставката.

 

Възстановяване на сумата:

В случай че жеалете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвйте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока. Пратки изпратени за връщане/замянана към нас с незаплатена доставка и/или наложен платеж няма да бъдат приети за получаване и ще се върнат обратно към Вас. Възстановяването се извърша само и единствено по БАНКОВ ПЪТ

Сравнение на продукти