ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

В GIASTUIO.EU рискът от онлайн пазаруването е сведен до минимум!

 

 

Замяна на продукт

Скъпи клиенти, онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер. Можете да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й.

 

Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете* или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й. В такъв случай, трябва да ни уведомите за решението си, като  изпратите имейл на giastudio.eu@gmail.com.

Имейлът трябва да съдържа:

- номер на поръчка

- две имена

- телефон за контакт

- артикула, който желаете да замените/ върнете

- банкова сметка (в случай, че желаете връщане на стоката)

Само след като сте получили потвърждение (по телфон или писмено),  можете да върнете закупената стока.

*Поръчките направени в периода на BLACK FRIDAY могат да бъдат заменени в 14 дневен срок от тяхното получаване, но не се приемат връщания и възстановяване на сумата. Замяната може да се извърши под формата на ваучер, равностоен на сумата заплатена за артикула или за друг/и артикул/и

Връщането става само по куриер. Адресът за доставка е:

София,

Синанишко езеро 13

00359878407096

ДЖИЯ ГРУП ЕООД

 

За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1.     Екипът на GIASTUDIO.EU да е уведомен писмено на имейл giastudio.eu@gmail.com , че пратката ще бъде върната.

2.     Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.

3.     Всички придружаващи документи трябва да се приложат в пратката за връщане: разписка от куриерска фирма за заплатен наложен платеж, в случай че вашата покупка е извършена онлайн и  доставена с куриер. Касова бележка, в случай на плащане в брой.

GIASTUDIO.EU си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.

 

Грешен размер и връщане на стока:

В случай че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по връщане и изпращане на нов артикул, в слуай на замяна, са за сметка на Клиента - GIASTUDIO.EU. Изключение првят случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабични дефекти. При тези случаи GIASTUDIO.EU ще понесе разходите по доставката.

 

Възстановяване на сумата:

В случай че жеалете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвйте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!